Αναζητήσεις

Οι φόρμες αναζήτησης εκτελούνται δυναμικά σύμφωνα με τα κριτήρια που συμπληρώνονται. Στα αποτέλεσματα αναζήτησης εμφανίζονται πληροφορίες για τα στοιχεία των ΦΕΚ και η ηλεκτρονική μορφή αυτών.

Αναζήτηση Φ.Ε.Κ. Με την επιλογή του έτους έκδοσης η φόρμα εμφανίζει τα τεύχη που αντιστοιχούν σε αυτό. Για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων είναι υποχρεωτική η επιλογή του τεύχους.
Συμπληρώνοντας περισσότερα κριτήρια αναζήτησης , περιορίζετε την εμφάνιση των αποτελεσμάτων ώστε να εντοπίσετε τα ΦΕΚ που σας ενδιαφέρουν. Βοηθητικές Οδηγίες
Αναζήτηση με Κ.Α.Δ. Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για την πορεία του δημοσιεύματος που σας ενδιαφέρει με βάση τον κωδικό αριθμό (ΚΑΔ)που του έχει αποδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο κατά την υποβολή κατάθεσής του.
Αναζήτηση με στοιχεία Εταιρείας Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για όλα τα δημοσιεύματα στο τεύχος ΑΕ-ΕΠΕ που αφορούν μια συγκεκριμένη εταιρεία από την επωνυμία της ή τον αριθμό ΓΕΜΗ. Επιπλέον για τις Ανώνυμες Εταιρείες (ΑΕ) αυτό μπορεί να γίνει με απευθείας χρήση του κωδικού αριθμού μητρώου της (ΑΡΜΑΕ).
Ετήσιοι κατάλογοι ΑΣΕΠ Μπορείτε να εμφανίσετε ετήσιο κατάλογο με όλα τους αρ.φύλλων του τεύχους ΑΣΕΠ για το έτος  που σας ενδιαφέρει.
Νόμοι και Διατάγματα Μπορείτε να αναζητήσετε Νόμους και Προεδρικά διατάγματα είτε επιλεκτικά από τα στοιχεία τους είτε με την μορφή ετήσιων καταλόγων ανάλογα με τα κριτήρια που θα επιλέξετε. 
Δημοφιλέστερα ΦΕΚ Μπορείτε να δείτε τα ΦΕΚ που έχουν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα σύμφωνα με την επισκεψιμότητά τους.

 

Πηγή: Εθνικό Τυπογραφείο

Σύνδεσμοι

poasy

oie transparent 

Online χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες και κανένα μέλος

Άλλα άρθρα
Προκήρυξη για τις εξετάσεις Αρχιφυλάκων - Πόσες θέσεις προβλέπει30 Μαϊ 2016 15:15Προκήρυξη για τις εξετάσεις Αρχιφυλάκων - Πόσες θέσεις προβλέπειΕξετάσεις, για την προαγωγή διακοσίων πενήντα (250) αστυ [ ... ]

ΆρθραΔιαβάστε περισσότερα...
ANAKOINΩΣΗ Μ.Τ.Σ ΓΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑ -ΕΚΟΕΜΣ08 Ιαν 2015 19:47

Ημερομηνία Καταβολής Μερίσματος Μηνός Ιανουαρίου 201 [ ... ]

ΆρθραΔιαβάστε περισσότερα...
Τα ΜΑΤ έβγαλαν τα κράνη τους για συμπαράσταση στους διαδηλωτές!30 Ιαν 2016 00:54Τα ΜΑΤ έβγαλαν τα κράνη τους για συμπαράσταση στους διαδηλωτές!


Από Ιταλία και Ταϊλάνδη είναι τα παρακάτω παραδείγματ [ ... ]

ΆρθραΔιαβάστε περισσότερα...

logo2


Real time web analytics, Heat map tracking